Followers

Tuesday

Twitter Merbahaya!!

assalamualaikum dan salam 1blogger.. hati hati kepada semua pengguna twitter ... Twitter dalam keadaan yang berbahaya sekarang ...kerana mempunayai banyak Hacker dan Virus Virus yang tak dikenalpasti.. jadi untuk sesiapa yang mempunyai akaun Twitter dan mahu menyelamatkannya,anda dikehendaki untuk Follow Twitter saya ... hehe .. sebenarnya aku hanya buat lawak je .. aku nak cerita pasal Twitter aku ... aku buka akaun Twitter tahun lepas .. aku tengok macam bosan je .. tapi lepas sudah selalu guna , aku dah jadi TWITTERHOLIC! OH MY DONGHO! kawan kawan yang selalu tweet dengan aku adalah Ain Najwa,Erny Afisha,Faiqah faiq,Qayyum,Aiman Anuar,Filzah Faiqah,Amal,Syaliff and special one Teacher Aimi Aainaa ... so kepada sesiapa yang mempunyai akaun Twitter,anda boleh follow saya di link ini:


peta penggunaan twitter dan flickr

twitter logo

twitter icon

~THE END~

' Jika hari ini anda membenci seseorang itu setengah mati, itu bererti anda pernah mencintainya setengah mati suatu ketika dahulu.

3 comments:

  1. haiya! u buat saya saspens.. ingat betul-betul tadi sebab saya jrg bukak twitter.. hahaha

    ReplyDelete