Followers

Thursday

lagu kesukaan Form 5!



assalamualaikum dan salam 1blogger kepada semua yang membaca blog saya ini!lama tak update!!rindu gila nak berblogging!lagipun aku duduk kat asrama .. so dua minggu sekali baru balik rumah!!! okey .. entri kali ini aku nak cerita pasal lagu lagu kesukaan Form 5...motif??sengaja nak tau apa yang 'ABANG' suka dengar... malas nak membebel panjang .. check it out!!


1.Adam Ismail-Najwa Latif(Cinta Muja Buku)




2.Mustaqim Kamaruzzaman-Hey,Soul Sister(Train)





3.Arifuddin Nasir-Awie(Mata Jiwa Hati)




4.Aliff Quzaifi-On The Floor(Jlo feat Pitbull)




5.RafiZunaidi-Itulah Sayang(The Ramlees)








6.Haziq Saffwan-Saat Terakhir(ST12)




7.Nazim Idrus-My Heart(Acha Septiarasa feat Irwansyah)




8.Wan Nazrin-If I Die Young(Band Perri)






9.Syahdani-High School Rockers(BunkFace)




10.Ahnaf Saiful Azhar-Freedom(MaherZain)




11.Mustaqim Madis-RuanG Rindu(Letto)






12.Farid Othman-Muda(Hujan)




13.Aliff Farhan-Hold It Against Me(Britney Spears)




14.Qyly Beebey-Come As You Are(Yuna)




15.Fadhli Sapie-Just Can't Get Enough-BEP)




hot tak lagu kesukaan dorang ?? haha .. yang ini aku sengaja buat pemerhatian .. untuk suka suka saja .. lain kali aku buat untuk form 4 pulak .. hehe ... itu jelah entri untuk hari ini . esok aku update lagi yaw!


~THE END~


' Jika hari ini anda membenci seseorang itu setengah mati, itu bererti anda pernah mencintainya setengah mati suatu ketika dahulu.

2 comments:

  1. entah apa2 lah khaider..
    boleh pula buat analisis lagu kesukaan..
    =)

    ReplyDelete