Followers

Monday

first entri in second blog!

assalamualaikum to all readers and visitors!dmm..nie merupakan blog kedua saya!haha..lawak pulak rasanya..firstly saya nak ucapkan terima kasih kepda sesiapa yang 'baik hati' mensabotaj blog saya dengan rela hati saya!hmm..sebenarnya aku sedih+marah+bengang sebab ada orang sanggup buat aku begini...







..tapi aku fikir mungkin ada hikmah sebaliknya...aku kena sabar..kan "sabar itu indah"..jadi petang tadi aku dengan workhardnya berusaha siapkan blog nie..firstly..aku nak ucapkan jutaan terima kasih pada orang orang nie....

terima kasih!peminat no 1 blog aku!

terima kasih jugak!jgn lupa follow back1


ahmad,jangan lupa like!

terma kasih sebab bagi saya guna internet lama lama..

terima kasih sebab buat banner !

huhu..dorang nie lah yang menjadi tulang belakang aku dan pembakar semangat aku untuk buat blog baru nie..disamping itu,kepada kawan kawan yang lain,jangan lupa like and follow balik!aku tetap khaider bustami yang lama ! cuma blog je yang baru..di samping itu,aku juga nak ucapkan happy birthday to my beloved friend,shazrul izwan kerana telah mencapai umur 16 tahun..semoga ko panjang umur dan murah rezeki ! semoga kau cepat tinggi ! *just kidding*..semoga ko berjaya dalam SMA..and semoga persahabatan kita berkekalan selama lamanya..lastly,doakan aku berjaya jugak !nie hadiah befday ko !

huhu..sedap kan  ?
lastly,nie untuk semua bekas followers,visitors,readersand supporters aku..terima lah !

 
                                       ~THE END~
                                                                  OLD WRITER,

                                                                                KHAMIL96











' Jika hari ini anda membenci seseorang itu setengah mati, itu bererti anda pernah mencintainya setengah mati suatu ketika dahulu.

2 comments:

  1. wahha. terharu dehh :D
    follow aku blik aw :)

    ReplyDelete
  2. dah lama aku follow ko !

    ReplyDelete